2014 Yılının En Çok Dinlenen ve İndirilen Karışık Türkçe Hit Şarkılar
Kenan Doğulu - Kız Sana Hayran Emre Altuğ - Hangimiz Tertemiz Ferhat Göçer - Git Burak Kut - Ver Allah Sibel Can - Alkışlar Oğuzhan Koç - Her Aşk Bir Gün Biter Gülşen - Irgalamaz Beni Funda Arar & Enbe - Hafiza Merve Özbey - Helal Ettim Mustafa Sandal - Tesir Altında Bedük - Koyver Kendini Duman - Yürek Bengü - Saygımdan Model - Ağlamam Zaman Aldı Ajda Pekkan - Ara Sıcak Murat Dalkılıç - Neyleyim İstanbulu Zakkum - Her Gün Sonbahar Tarkan - Firuze Yaşar - Anlatamıyorum Betül Demir - Helalleşemedik Nilüfer & Gece - Başıma Gelenler Hande Yener & V.Tamöz - Biri Var Mabel Matiz - Aşk Yok Olmaktır Bora Duran - İnsan Teoman - Haziran Gripin - Bir Cevabım Var Mı Berkay - İzmirli İrem - Sevgi Olsun Taştan Olsun Burcu Güneş - Sen Kaybı Ziynet Sali - Gelemiyorum Yanına Demet Akalın - Sepet Kibariye - Sil Baştan Gökhan Özen - İki Yeni Yabancı Rafet El Roman - Kalbine Sürgün Selim Gülgören - Bir Ömürlüğüm Gülben Ergen - Sen Mustafa Ceceli - Söyle Canım Mehmet Erdem - Acıyı Sevmek Olurmu Yüksek Sadakat - Seninle Işın Karaca - Helal Olsun
2014 Yılının En Çok Dinlenen Hit Pop Şarkıları - Pop Mix (2014)
1. Gülşen & Murat Boz - İltimas 2. Emre Kaya - Apayrı 3. Gülşen - Acısı Bile Bal 4. Sinan Akçıl - Tabi Tabi 5. Tuğba Özerk - Derin Darbe 6. Betül Demir - Tarafsız Olamıyor Aşk 7. Nilüfer & Bulutsuzluk Özlemi - Her Yerde Kar Var 8. Sezen Aksu - Tebdil-i Mekan 9. Mabel Matiz - Tamburu Yokuştan 10. Emre Aydın - Eyvah 11. Zakkum - Ben Ne Yangınlar Gördüm 12. Asya - İki Yol 13. Ravi İnciöz ft. Mustafa Ceceli - Şeker 14. Zeki Güner - Hikaye 15. Mustafa Ceceli - Alamet-i Farika 16. Elif Yoldaş - Aşk СКАЧАТЬ АЛЬБОМ
01. Gel Geç (feat. Hüsnü Şenlendirici)- Murat Yeter 02. Yangın Var – Halil Sezai 03. Resimdeki Gözyaşları -Emre Altuğ 04. Bu Aşkın Katili Sensin -Fettah Can 05. Hayat Öpücüğü – Murat Boz 06. Altyazısız – Metin Arolat 07. Halime Bir Bak – Ayşe Özyılmazel 08. Burda Mevsim Yaz – Ayça 09. Yine Ben Aşık Oldum – Aydilge 10. Kırmızı – Pankart 11. Aya Bak – Papyon 12. Aç Aslan – Korhan Futacı & Kara Orkestra 13. Affet – Pera 14. Deli Dünya – Arman 15. Yağmur – Ceynur 16. Bağlasan Durmam -Bengü 17. Canıma Değsin – Grup Hepsi 18. Terbiyesizim – Oguzhan Ugur 19. Tek Aşkım – Emre Altuğ 20. Sana Affetmek Yakışır – Fettah Can 21. Sen Körsün – Hakan Tunçbilek 22. Artık Çok Geç – Cansu 23. Hayat Devam Eder – Eylem 24. Fırtına – Halil Sezai 25. Bize Gidelim Beyler – Murat Dalkılıç 26. Haydi Git – Ebru Polat 27. Çıra – Aydan Kaya 28. Çifte Kavrulmuş (Remix) – Emre Altuğ 29. Geri Dönüş Olsa – Murat Boz 30. Kalpten Gidenin (Remix) – Metin Arolat 31. Parti İstanbul – Ege Çubukçu 32. Bi Şarkı Söyle – Dj Burak Yeter 33. Kalamam Arkadaş – Murat Boz 34. Sabıkalı – Ayşe Özyılmazel 35. Gel Gel (Intizar) – Bengü 36. Yıkılıyo – Ayça 37. Hayat Ona Güzel – Aygün Kazımova 38. Kızın Yine Aşık Anne – Aylin Alaz 39. Ağla Ağla (Remix) – Tan 40. Mutlu Ol Yeter – Ebru Polat 41. Zalim – Aydan Kaya 42. Arabesk – Ayşe Özyılmazel 43. Ruhum Cumartesi -Ela 44. Kaçsam Ege’ye – Aydilge 45. Aşk – Ceynur 46. Hele Bi Gel (Live) – Pinhani 47. Bir Rüzgar Esti – Halil Sezai 48. Haydi Gel Benimle Ol – Sezen Aksu 49. Yıllar – Yücel Arzen & Devrim Gürenç 50. Kalk Gidelim -Sadik Karan 51. Ciddi Ciddi – Bengü 52. Kana Kana – Arman 53. Takıntı – Aydilge 54. Sır – Grup Hepsi 55. Aman – Eylem 56. Hayat Sana Güzel – Murat Boz 57. Kasaba – Murat Dalkılıç 58. Sallana Sallana (feat. Soner Sarıkabadayı) – Murat Boz 59. Boş Bardak – Fettah Can 60. Sev Diyemem (Remix) – Emre Altuğ 61. Lütfen Yaz Gelsin (Remix) – Metin Arolat 62. Aç Kollarını – Tan 63. Ah Yaz Aşkım – Ege 64. Masum Masum – Eylem 65. Kara Sevda – Papyon 66. Panpa – Oguzhan Ugur 67. Çekicek Kulaklarımı (Remix) – Ayça 68. Kilit – Aydilge 69. Arabada Dinle – Ceynur 70. Hit Benim Aşkım – Ayşe Özyılmazel 71. Beyaz Atlı Prens – Bengü 72. Sıcak – Emre Altuğ 73. 2010 İstanbul – Eylem 74. Uğraşma – Grup Hepsi 75. Herşeyi Yak – Murat Boz 76. Dön Bana – Dj Burak Yeter 77. Artık Sevmeyeceğim – Ebru Polat 78. Gel Barışalım Artık (Remix) – Ferman Toprak 79. Soğan Ekmek – Oguzhan Ugur 80. Aman – Pankart 81. Yollara Düşsem – Aydilge 82. Rüzgar Ektim Fırtına Biçeceğim – Fettah Can 83. İki Medeni İnsan (feat. Soner Sarıkabadayı) – Murat Boz 84. Yolumuz Aynı – Ege Çubukçu 85. Ben Böyleyim – Sarp 86. Uçtu Uçtu (Live) – Pinhani 87. Eğri Büğrü – Kung Fu 88. Deli Bu Deli – Metin Arolat 89. Yeter – Grup Hepsi 90. Sen Sağ Ben Selamet – Ebru Polat 91. Alem Biliyor (Küs) – Fettah Can 92. Sevduğum Yanımda Uyusun (Live) – Pinhani 93. Fındık Kadar -Grup Hepsi 94. Gidecek Yerim Mi Var – Emre Altuğ 95. Uçurum – Murat Boz 96. Sağ Salim – Oguzhan Ugur 97. Hangimiz Tertemiz (Araba Version) -Emre Altuğ 98. Muamma (feat. Göksun Çavdar) – Murat Yeter
01.Gülşen & Murat Boz – İltimas 02.Emre Kaya – Apayrı 03.Gülşen – Acısı Bile Bal 04.Sinan Akçıl – Tabi Tabi 05.Tuğba Özerk – Derin Darbe 06.Betül Demir – Tarafsız Olamıyor Aşk 07.Nilüfer & Bulutsuzluk Özlemi – Her Yerde Kar Var 08.Sezen Aksu – Tebdil-i Mekan 09.Mabel Matiz – Tamburu Yokuştan 10.Emre Aydın – Eyvah 11.Zakkum – Ben Ne Yangınlar Gördüm 12.Asya – İki Yol 13.Ravi İnciöz ft Mustafa Ceceli – Şeker 14. Zeki Güner – Hikaye 15.Mustafa Ceceli – Alamet-i Farika 16.Elif Yoldaş – Aşk
CD 2
01.Mustafa Sandal – Tesir Altında 02.Gülşen – Kardan Adam 03.Funda Arar & Enbe Orkestrası – Hafıza 04.Göksel – Aşkın Yalanmış 05.Ziynet Sali – Gelemiyorum Yanına 06.Bengü – Saygımdan 07.Burcu Güneş – Sen Kaybı 08.Betül Demir – Helalleşemedik 09. Gripin – Aşk Nerden Nereye 10.Soner Sarıkabadayı – Kutsal Toprak 11.Mustafa Ceceli – Dünyanın Bütün Sabahları 12.Gülben Ergen – Sen (Aksutik Vers.) 13.Özgün – Tatil 14.İrem Derici – Sevgi Olsun Taştan Olsun 15.Ajda Pekkan ft Ozan Çolakoğlu – Ara Sıcak (Seçkin Özer Vers.) 16.Nilüfer & Pinhani – Dünya Dönüyor 17.Mabel Matiz – Zor Değil
CD 3
01.Ajda Pekkan ft Ozan Çolakoğlu – Ara Sıcak 02.Gülşen – Yatcaz Kalkcaz 03.Murat Boz – Vazgeçmem V.2 04.Gülben Ergen – Sen 05.Hüseyin Karadayı ft Ferhat Göçer – Sultan Süleyman 06.Mustafa Ceceli – Söyle Canım 07.Nil Karaibrahimgil – Senden Başkasının Yanında 08.Mustafa Sandal – İki Tas Çorba 09.Bengü – Yaralı 10. Kenan Doğulu – Bal Gibi 11.Burcu Güneş – Gül Kokusu 12.Model – Makyaj 13.Suat Ateşdağlı ft Betül Demir – Cesaretin Var Mı Aşka 14.Mustafa Ceceli – Söyle Canım (Sinan Ceceli Versiyon) 15.Sezen Aksu – Kayıp Şehir
CD 4
01.Tarkan – Acımayacak 02.Ajda Pekkan – Yine Tek 03.Emre Aydın – Soğuk Odalar 04.Mustafa Ceceli – Es 05.Sıla – Yoruldum 06.Funda Arar – Hayat Arkadaşı (Burak Yeter Mix) 07.Murat Dalkılıç – Bir Güzellik Yap 08.Emir – Sudan Sebep 09.Ufuk Yıldırım – Yaradana Yalvartma 10.Uğur Kirik ft Serdar Ortaç – Asrın Hatası 11.Mustafa Ceceli – Bir Yanlış Kaç Doğru 12.Doğukan Manço ft Barış Manço – Binlik Demlik (Radio Mix) 13.Gökhan Keser ft Sıla – Bazen 14.Zakkum – Ahtapotlar